Page Title

Vatrosprem

Vatrosprem Proizvodnja d.o.o. je specijalizovano preduzeće za proizvodnju vatrogasnih vozila, protivpožarnih aparata i opreme, komunalnih vozila i vozila za putarsku industriju. Zahvaljujući sopstvenom razvoju i dugogodišnjoj poslovno-tehničkoj saradnji sa najpoznatijim evropskim proizvođačima, danas smo najveći proizvođači vatrogasne i komunalne opreme u Srbiji.

Naš sektor protivpožarnog inženjeringa pruža usluge projektovanja, montaže i servisiranja svih tipova instalacija za gašenje požara u skladu sa domaćim i stranim propisima. Posedujemo licence za projektovanje i izvođenje sistema za gašenje vodom (automatski sprinkleri), penom i gasovitim sredstvima (CO 2 , FM-200).

Vatrosprem Proizvodnja d.o.o. je jedini ovlašćen za poslove skladištenja i distribucije kao i za servisiranje halonskih instalacija i aparata u skladu sa domaćim propisima i odredbama međunarodnih ugovora koje je potpisala naša zemlja. Tradicija i iskustvo, uz visoke standarde kvaliteta i primenu najsavremenijih tehničkih rešenja, garancija su pouzdanosti i sigurnosti naših proizvoda. Spremni smo da po vašem zahtevu izvršimo sve postavljene zadatke.

reiko<span>.</span>
70

Godina iskustva

5000

Vatrogasnih vozila

6000

Komunalnih vozila

3500000

Protivpožarnih aparata