Vatrogasna vozila

Vatrosprem proizvodi sve tipove vatrogasnih vozila za potrebe civilnih i vojnih vatrogasnih jedinica, kao i vozila za gašenje šumskih požara, požara u industriji i na aerodromima.

Do sada je proizvedeno preko 5000 vozila svih vrsta i namena na šasijama Mercedes-Benc, FAP, IVECO, MAN, Tatra, Kamaz, Zastava, SCAMMEL, FAUN. Našim vozilima opremeljene su sve vatrogasne jedinice i svi aerodromi bivše Jugoslavije. Pored toga, Vatrosprem je jedini isporučilac vatrogasnih vozila za Vojsku Srbije (ranije JNA), jer su ova vozila jedina zadovoljila izuzetno složene zahteve i uspešno prošla sva ispitivanja vojne kontrole kvaliteta. Sva naša vatrogasna vozila pokazala su se izuzetno pouzdana prilikom ratnih dejstava 1999. godine, kada su svakodnevno uspešno intervenisala bez otkaza.

Vozila su rezultat sopstvenog razvoja i projektovana u skladu sa domaćim i međunarodnim propisima i standardima, a ispunjavamo i posebne zahteve kupaca, uz kratak rok isporuke, nisku cenu i visok kvalitet.

Koncept modularnog sistema projektovanja i ugradnja najsavremenijh agregata i opreme, sopstvene ili strane proizvodnje, omogućava da se pri intervencijama našim vozilima postigne najveća efikasnost u gašenju.

Voda pena

Voda pena

Najčešće korišćena vozila u vatrogasnim jedinicama kao navalna vozila predviđena za brze...

Pročitaj više

CAFS

CAFS

Vatrogasna vozila opremljena sistemom za kompresovanu vazdušnu penu CAFS omogućavaju...

Pročitaj više

Voda Pena Prah

Voda Pena Prah

Vozila koja koriste suvi prah kao sredstvo za gašenje najčešće se koriste za eliminisanje plamena...

Pročitaj više

Prah

Prah

Vatrogasna vozila koja koriste suvi prah kao sredstvo za gašenje najčešće se...

Pročitaj više

ADRESA

Bulevar Peka Dapčevića 25,
11070 Beograd, Srbija

KONTAKT

Tel. 011/ 24 61 155
011/ 65 57 456
011/ 65 57 457
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

RADNO VREME

08h - 16h